Nouvèl

Kay > Nouvèl > Sanisfè
Marin Estanda enspeksyon maren ak kondisyon teknik
Oct 31, 2017

Airbags Marin yo lajman itilize nan kannòt la sou dlo a, solèy leve, lòt lou transpò, enstalasyon anba dlo ap travay nan jaden an nan k ap flote. Nan bato a modèn gen yon wòl trè enpòtan, Lè sa a, ou konnen ki sa ki enspeksyon an estanda nan èrbag Marin? Marin èrbag kondisyon teknik ak ki sa? Isit la yo swiv Xiaobian ansanm yo konprann estanda yo enspeksyon ak teknoloji nan Reklamasyon Airbag bato a. Nan ka a

Creole pou enspeksyon nan èrbag Marin

Dapre estanda endistri a nouvo, èrbag la maren gonfle nan travay presyon valè, yon èdtan apre gout nan presyon pa ta dwe pi gran pase 5%. Ou ka sèvi ak savon tou siye sifas la, obsève si ti wonn lan te fèt. Nan enspeksyon estanda yo ta dwe baze sou estanda endistri yo ak estanda biznis espesifik youn pa youn tès, sitou ki gen ladan sa ki annapre yo: (1) twal kòd. Pwopriyete materyèl twal kòd la yo jwenn nan sètifika enspeksyon faktori faktori twal la. Fòs tensil li yo nan 21kg (f), ki se kondisyon yo minimòm, aktyèl la ki wo kapasite nan kòd rido lè rido tansyon an te rive nan 31kg (f). Dansite nan kòd mande pou 95 5 rido pou chak 10 mm lajè. (2) kawotchou. Kawotchou pèfòmans jeneralman pa kondisyon pwofesyonèl nan nòm yo nasyonal ak tès la enstriman, nou gade soti an deyò de a, sifas la ta dwe lis ak klere, pa gen okenn penti kap dekale, pa gen okenn fant ak bul, fenomèn po lou. (3) manifakti pwosesis yo. Ou ta dwe gen yon espesyal adezif bòdi ak ekipman vulkanizasyon ak travayè opere ki antrene, yo dwe chak kouch twal rido dwe compact, pa ka gen boul lè, geri mèt tanperati a ak tan, pa ka souf ak souf, souf gaz sou Aparans lan yo wè gri an koulè, touche men, ka kite yon dant, souf se koloidal difisil, pòv Elastisite, te nwa ak wouj. (4) sere lè. Dapre estanda endistri a nouvo, èrbag la maren gonfle nan travay presyon valè, yon èdtan apre gout nan presyon pa ta dwe pi gran pase 5%. Ou ka sèvi ak savon tou siye sifas la, obsève si ti wonn lan te fèt.

Kondisyon teknik pou èrbag Marin

Dapre CB / T 3795-1996 dispozisyon ki nan èrbag la maren yo ta dwe satisfè kondisyon yo ki teknik 1, dyamèt dyamèt gwosè ak devyasyon longè efikasite nan -2% --- + 2%, longè total devyasyon nan -4% - - +4%, 2 dapre dispozisyon ki nan CB / T 3795-1996 yo ta dwe satisfè kondisyon yo teknik 1, dyamèt dyamèt gwosè ak devyasyon longè efikasite nan -2% --- + 2%, longè total devyasyon nan - 4% --- + 4%, 2, kantite deformation elastik ak 1.2 fwa presyon an k ap travay fè presyon eksperimantal la, dyamèt la deformation pa pi gran pase 5% 3, faktè sekirite nan faktè sekirite a nan pa mwens pase 4.54, lè sere enflatab 1h, Buck mwens pase 5% Aparans mande pou lineyè lis, pa gen okenn fant ak bul, po lou, melanje ak enpurte ak evidan pousyè tè ak lòt domaj wè. 6, dwe sekirite enflatab aparèy sou ponp lan yo ta dwe enstale sou valv la sekirite, tiyo sekirite kòmanse-up presyon yo ta dwe travay presyon nan 1.25 fwa.





Sak van manifaktirè Shenxing QingdaoTelefòn: +86-18560619788